daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

Brug nemt bogmærker for hurtig adgang

BusinessGo > Tips & Tricks > Brug nemt bogmærker for hurtig adgang

Vidste du at…

Kender du situationen, hvor du i en periode arbejder med den samme side og derfor ønsker, at denne side er direkte tilgængelig fra din menu. Det kunne f.eks. være, at du over nogle dage arbejder med jeres betalingsbetingelser, og gerne vil klikke ind på denne side direkte, når du åbner Business Central.

Det kan du nemt løse.

På de fleste sider og rapporter i Business Central finder du nemlig i øverste højre hjørne et bogmærkeikon. Når du klikker på ikonet bliver menupunktet gemt som genvejsmenu på navigationsmenuen i dit rollecenter. Funktionaliteten gør det meget nemmere for dig at finde informationer du ofte bruger.

På samme måde som du har tilføjet bogmærket kan du selvfølgelig fjerne det igen, blot ved at trykke på det igen.

Klik her for at tilføje bogmærke
Nu vises det tilføjede menupunkt direkte i navigationsmenuen, som en genvej