daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

Microsoft Business Central

Dynamics 365 Business Central, den nye version af NAV.
Microssoft Business Central

Skift til Business Central

Med Dynamics 365 Business Central får du et økonomisystem fra Microsoft, som bygger på den succesfulde Dynamics NAV platform og samtidig er tæt integreret med Microsofts andre platforme, bl.a. Outlook, Office 365 og ikke mindst Power BI.

Du får altså et økonomisystem, der hjælper dig til at digitalisere jeres processer og data på tværs af organisationen og platforme.

Mere end 300.000 virksomheder i 42 lande bruger Microsoft Dynamics NAV. Der ligger derfor en kæmpe motor bag den løbende videreudvikling. Med Business Central er du fremtidssikret og kan være tryg ved din ERP investering.

Rollebaserede intuitive skærmbilleder sikrer at du hurtigt lærer at bruge Business Central, og de visuelle kø indikatorer viser præcist medarbejdere, hvad de skal gøre for at drive virksomheden fremad.

Læs mere om Business Central

Business central licenspriser
Business Central Licenspriser

Her kan du se brugerpriserne på Dynamics 365 Business Central.

Business central Funktionalitet
Funktionalitet

Funktionaliteten i Business Central er omfattende og du kan vokse med produktet.

Business central Konvertering
Konvertering

Du kan nemt og sikkert komme fra dit nuværende økonomisystem til Business Central.

Ofte stillede spørgsmål

Måske sidder du inde med de samme spørgsmål som nogle af vores andre kunder.

Hvad er Business central?

Dynamics 365 Business Central er Microsofts nyeste ERP system som afløser til Microsoft Dynamics NAV. En løsning du kan vokse med og som giver dig uanede muligheder.

Business Central er en ny version af NAV med den samme funktionalitet men et andet brugerinterface. Som noget nyt, kan du vælge at få systemet både som en Cloud løsning såvel som en On Premise løsning. Langt de fleste af vores kunder vælger Cloud løsningen.

Fordelen ved Cloud løsningen er, at du blot betaler en fast månedlig ydelse pr. bruger og hverken skal købe licenser eller betale et løbende opdaterings abonnement. Og du slipper helt for at tænke på server, hosting, opdateringer eller andet. Samtidig har Cloud løsningen den kæmpe fordel at Microsoft tager sig af hele sikkerheden omkring produktet og data. Alt leveres direkte som en færdig løsning der opdateres løbende med de nyeste frigivelser. Helt som du kender det fra Microsoft 365.

Du har også stadig mulighed for at tilpasse din løsning, men nu ligger tilpasningerne som Apps. Disse Apps er isoleret fra standardproduktet, som betyder, at de ikke bliver berørt at løbende opdateringer fra Microsoft.

Yderligere har Business Central den fordel at være en del af Dynamics 365 familien. Det betyder at alle Microsoft Office produkter er tæt integreret med Business Central.

Hvorfor skal jeg vælge Business Central?

En fremtidssikret løsning

Business Central kan vokse med dig og dit firma. Eskalerer din virksomhed kan du bare skrue op for enten antallet af brugere eller funktionaliteten uden at skulle gennemgå en stor og tung opgradering.

Cloud og on-premise løsning

Business Central fås både som en Cloud løsning og on-premise løsning. Langt de fleste af vores kunder vælger Cloud løsningen, som du kan læse mere om herunder.

Samme funktionalitet som NAV

Business Central har den samme funktionalitet som nav men med et andet brugerinterface

Fuld integreret med andre Microsoft produkter

Business Central er en del af Microsoft Dynamics 365 familien og er derfor tæt integreret med Microsofts andre løsninger som f.eks. Outlook, Power-BI, og CRM. Du skal derfor ikke bekymre dig om at importere og eksportere dine data.

Tilgå data hvor og hvornår du vil

Dine data er altid lige ved hånden uanset om du sidder på din computer eller er på farten med din mobil. Du kan dermed altid tjekke din virksomheds nøgletal og hurtig reagere hvis nødvendigt.

 

Hvad betyder det at Business Central er en Cloud løsning?

At Business Central fås som en Cloud løsning betyder, at din virksomheds data bliver gemt i sikre datacentre der ejes af Microsoft. Business Central bliver opdateret automatisk, og du slipper helt for at tænke på server, hosting, opdateringer eller andet. Din virksomhed er dermed altid sikret en løsning der er teknologisk up-to-date. Du betaler blot en fast månedlig ydelse pr. bruger, og du skal ikke betale et løbende opdaterings abonnement. Samtidig har Cloud løsningen den kæmpe fordel, at Microsoft tager sig af hele sikkerheden omkring produktet og data. Alt leveres direkte som en færdig løsning der opdateres løbende med de nyeste frigivelser. Helt som du kender det fra Office 365.

Hvad er forskellen på NAV og Business Central?

Business Central er i bund og grund en opgradering af det pensionerede NAV med den samme omfattende funktionalitet men med et nyt moderne browser brugerinterface. Man kan derfor anse Business Central som en rebranding af NAV. De tidligere kaldte tilpasninger ligger nu som Apps som er isoleret fra standardproduktet så de ikke bliver berørt af løbende opdateringer fra Microsofts side. 

Business Central bliver tilbudt som en Cloud-løsning (SaaS) der sikrer dine data og sørger for, at din Business Central bliver automatisk opdateret. Langt de fleste af vores kunder benytter Cloud-løsningen. Herved kan de helt undgå at skulle vedligeholde egen NAV server samtidigt med, at Microsoft tager sig af sikkerheden. Tilgangen til BC sker nemt gennem en browser. Og ikke mindst kan du tilgå BC på en hvilken som helst enhed overalt.

Business Central vedligeholdes og opdateres løbende. Programmet bliver dermed hele tiden bedre. Samtidigt udbygges integrationen op mod Microsoft 365. Business Central er derved fremtidssikret. NAV derimod vedligeholdes ikke. Du havner derfor mere og mere på en isoleret ø hvis du holder fast i din gamle NAV.

Vil du vide mere om Business Central?

Ring til os på 70 25 11 27 eller kontakt os her
App business central