daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

KONVERTERING FRA C5 TIL BUSINESS CENTRAL

Fra kun 34.995 DKK. Beregn selv din pris på, hvad det koster at skifte fra C5 til Dynamics 365 Business Central.
Microssoft Business Central
Et skifte fra ét system til et andet kan ofte være forbundet med en stor arbejdsbyrde og høje omkostninger.

MEN SÅDAN ER DET IKKE LÆNGERE!

Business Central

Skift fra C5 til Business Central

Microsoft har ikke supporteret C5 i mange år, og nu er tiden kommet til, at du skal flytte dit regnskab over i Microsoft Business Central

Med Business Central får du et økonomisystem, som er bygget til at vokse med dig og din virksomhed. Du får en fremtidssikret platform, som er nemmere at arbejde med, hvis du f.eks. skal have det integreret til andre systemer.

C5 ERP system

Skræddersy din konvertering

Business central Konvertering
KONVERTERING

I vores standardkonvertering løfter vi sikkert dine data fra C5 over i Dynamics 365 Business Central. Som en del af konverteringen udfylder vi også de grundlæggende konfigurationsdata ud fra en best practice tilgang.

Business central Funktionalitet
TILVALG

Vi opdaterer med tilvalg

Business central licenspriser
LICENSER

Vælg den Business Central licens, som passer til lige netop jeres virksomhed. Microsoft har forskellige licenstyper (brugerabonnementer) som afregnes pr. bruger pr. måned og som kan tilpasses til de enkelte funktioner i jeres virksomhed.

BEREGN PRISEN PÅ DIN KONVERTERING HER:Standardkonvertering - 34.995 DKK

Vores standardkonvertering sikrer, at du får alle dine nuværende regnskabsdata overført fra C5 til Microsoft Business Central.
Prisen er pr. regnskab i C5.

Læs mere


Tillægsydelser

Udover standardintegrationen har du også mulighed for at tilvælge nogle tillægsydelser.
Business Central brugerlicenser

Her vælger du licensen.

Essential eller Premium Business Central brugere

Har I brug for en udvidet licens?

Antal brugere

Hvor mange navngivne brugere, skal I være på jeres nye Business Central løsning?

Læs mere
Licenser

Pris for licens pr. måned

Bemærk: Licenser faktureres ét år forud. Det betyder, at du har en årlig binding. Hvis du ønsker en månedlig binding, er dette muligt, men Microsoft tillægger i så fald prisen 25%. Stort set alle vores kunder vælger at binde sig årligt.

0.00 kr.

ekskl. moms pr. måned
Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger, så giver vi dig et kald. Så kan vi snakke nærmere om din konverteringVilkår for BusinessGo konverteringen

Du har ansvaret for at udlæse data fra C5 og uploade dem til vores portal. Udlæsningen gennemføres simpelt og sker gennem standard eksport-funktionalitet i C5.

BusinessGo konverteringen fra C5 til Business Central flytter data 1:1. Du er selv ansvarlig for, at de data der flyttes i forbindelse med konverteringen med BusinessGo er valide.

BusinessGo/wisepeople.it kan ikke drages til ansvar for fejl i dine data, eller hvis datagrundlaget ikke gør det muligt at danne visse rapporter i Business Central.

Ovenstående priser dækker kun gennemførsel af den rene konvertering af dine data fra e-conomic til Business Central. Alt anden forbrugt tid (Planlægning, support, undervisning, behovsanalyser, projektledelse, møder, brugeropsætning, hjælp til opsætning af ny funktionalitet, tilpasninger etc.) afregnes efter timeforbrug til gældende timetakst. 

Tilbuddet for konvertering gælder kun, hvis du erhverver din Business Central licens hos BusinessGo/wisepeople.it