daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

KONVERTER FRA
E-CONOMIC TIL
BUSINESS CENTRAL

Fra kun 19.995 DKK. Beregn selv din pris på, hvad det koster at skifte fra e-conomic til Dynamics 365 Business Central.
Microssoft Business Central

Skift fra e-conomic til Business Central

Når din virksomhed vokser, bliver kravene til et økonomisystem også naturligt større. Dét, som passede til din virksomhed for bare et par år siden dækker ikke dine behov mere.

Med Microsoft Business Central får du et økonomisystem, hvor både du og din virksomhed kan vokse. En fremtidssikret platform som kan integreres med et hav af forskellige systemer.

Hvorfor skal jeg opgradere til Business Central?

  • Fremtidssikret løsning
  • Øger effektiviteten
  • Automatisk opgradering
  • Cloud løsning
Et skifte fra ét system til et andet kan ofte være forbundet med en stor arbejdsbyrde og høje omkostninger.

MEN SÅDAN ER DET IKKE LÆNGERE!

Fast pris på din konvertering           – fra 19.995 DKK

BusinessGo er en service fra wisepeople.it. Her kan du nemt beregne en fast pris på din konvertering fra e-conomic til Microsoft Business Central. Du kan vælge at gå med vores standard konvertering eller nogle af de tilvalg, vi også tilbyder, i forbindelse med konverteringen.

Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger.

Du kan selv vælge, om du vil betale konverteringen på én gang eller rentefrit over 12 eller 24 måneder.

Du kender dermed din udgift allerede om to minutter og får samtidig sikkerhed for, at betalingen sker på den mest fordelagtige måde for dig.

e-conomics ERP system
Business Central

Skræddersy din konvertering

Business central Konvertering
KONVERTERING

I vores standardkonvertering løfter vi sikkert dine data fra e-conomics over i Dynamics 365 Business Central. Som en del af konverteringen udfylder vi også de grundlæggende konfigurationsdata ud fra en best practice tilgang.

Business central Funktionalitet
TILVALG

Vi har en række tilvalg, som du kan tage med i din konvertering. Det kan f.eks. være overførsel af dine indscannede bilag, kundeudskrifter à la e-conomic layout eller support i forbindelse med opstart. Det er helt op til dig og virksomhedens behov.

FLEKSIBEL BETALING

Vi har lavet en fleksibel betalingsmodel, så du enten kan betale for hele konverteringen på én gang eller i mindre beløb over 12 eller 24 måneder. På denne måde bliver din konvertering økonomisk meget overskuelig.

Business central licenspriser
LICENSER

Vælg den Business Central licens, som passer til lige netop jeres virksomhed. Microsoft har forskellige licenstyper (brugerabonnementer) som afregnes pr. bruger pr. måned og som kan tilpasses til de enkelte funktioner i jeres virksomhed.

BEREGN PRISEN PÅ DIN KONVERTERING HER:Standardkonvertering - 19.995 DKK

Vores standardkonvertering sikrer, at du får alle dine nuværende regnskabsdata overført fra e-conomic til Microsoft Business Central.
Prisen er pr. regnskab i e-conomic.

Læs mere


Tillægsydelser

Udover standardintegrationen har du også mulighed for at tilvælge nogle tillægsydelser.

Konvertering af eksisterende fakturalayout

Business Central kommer med nogle standard fakturalayout, som du kan vælge at bruge. Vi tilbyder at lave et layout til dig, der minder om det, du kender fra e-conomic - eller skræddersy dit fakturalayout, så det matcher dit nuværende.

Læs mere
Konvertering af indkøbsbilag

Ønsker I at få jeres indscannede indkøbsbilag med over i Business Central og tilknyttet til de enkelte finansposter? I prisen er der inkluderet bilag for 3 regnskabsår tilbage. Hvis du ønsker bilag fra tidligere regnskabsår inkluderet øges prisen med ekstra DKK 750 pr. år.

Læs mere

Konvertering af salgsfakturaer inkl. linjer

Ønsker I at få jeres salgsfakturaer inklusive salgsfakturalinjer med over i Business Central? I prisen er der inkluderet salgsfakturaer for 3 år tilbage. Prisen øges med DKK 750 pr. år. ved ekstra år.

Læs mere
Udførsel af kundespecifik opsætning

Selv om I har fået konverteret jeres data fra e-conomics til Business Central skal Business Central stadig opsættes kundespecifikt til jer, før det kan benyttes. Ønsker I, at vi gennemfører den kundespecifikke opsætning af Business Central?

Læs mere
Hjælp ved opstart

Ønsker I hjælp til at komme godt i gang med Business Central?

Læs mere
Samlet pris for konvertering

Prisen dækker konvertering af jeres nuværende data fra e-conomic samt de tilvalgsydelser, du har valgt.

0.00 kr.

ekskl. momsØnsker du at betale for konverteringen i rater?

Vi har en fleksibel afregningsmodel, hvor du kan vælge at betale din konvertering i rater à 12 eller 24 måneder. Eller du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang, hvis du ønsker dette.0.00 kr. pr. rate.

ekskl. moms
Business Central brugerlicenser

Her vælger du licensen.

Essential eller Premium Business Central brugere

Har I brug for en udvidet licens?

Antal brugere

Hvor mange navngivne brugere, skal I være på jeres nye Business Central løsning?

Læs mere
Licenser

Dette er prisen for licenser til Microsoft, som faktureres kvartalsvis forud.

0.00 kr.

ekskl. moms pr. måned
Få din beregning tilsendt

Udfyld dine kontaktoplysninger, så sender vi dig din beregning på email og giver dig et kald. Så kan vi snakke nærmere om din konverteringVilkår for BusinessGo konverteringen

BusinessGo konverteringen fra e-conomics til Business Central flytter data 1:1. Du er selv ansvarlig for, at de data der flyttes i forbindelse med konverteringen med BusinessGo er valide.

BusinessGo/wisepeople.it kan ikke drages til ansvar for fejl i data, eller hvis datagrundlaget ikke gør det muligt at danne visse rapporter i Business Central.

Tilbuddet for konvertering gælder kun, hvis du erhverver din Business Central licens hos BusinessGo/wisepeople.it