daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

KONVERTER FRA
E-CONOMIC TIL
BUSINESS CENTRAL

Fra kun 24.995 DKK. Beregn selv din pris på, hvad det koster at skifte fra e-conomic til Dynamics 365 Business Central.
Microssoft Business Central

Skift fra e-conomic til Business Central

Når din virksomhed vokser, bliver kravene til et økonomisystem også naturligt større. Dét, som passede til din virksomhed for bare et par år siden dækker ikke dine behov mere.

Med Microsoft Business Central får du et økonomisystem, hvor både du og din virksomhed kan vokse. En fremtidssikret platform som kan integreres med et hav af forskellige systemer.

Et skifte fra ét system til et andet kan ofte være forbundet med en stor arbejdsbyrde og høje omkostninger.

MEN SÅDAN ER DET IKKE LÆNGERE!

Fast pris på din konvertering           – fra 24.995 DKK

BusinessGo er en service fra wisepeople.it. Her kan du nemt beregne en fast pris på din konvertering fra e-conomic til Microsoft Business Central. Du kan vælge at gå med vores standard konvertering eller nogle af de tilvalg, vi også tilbyder, i forbindelse med konverteringen.

Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger.

e-conomics ERP system
Business Central

Udplug af vores e-conomic til Business Central kunder

Dnaks eksport emballage

Skræddersy din konvertering

Business central Konvertering
KONVERTERING

I vores standardkonvertering løfter vi sikkert dine data fra e-conomic over i Dynamics 365 Business Central. Som en del af konverteringen udfylder vi også de grundlæggende konfigurationsdata ud fra en best practice tilgang.

Business central Funktionalitet
TILVALG

Vi har en række tilvalg, som du kan tage med i din konvertering. Det kan f.eks. være overførsel af dine indscannede bilag, kundeudskrifter à la e-conomic layout eller support i forbindelse med opstart. Det er helt op til dig og virksomhedens behov.

Business central licenspriser
LICENSER

Vælg den Business Central licens, som passer til lige netop jeres virksomhed. Microsoft har forskellige licenstyper (brugerabonnementer) som afregnes pr. bruger pr. måned og som kan tilpasses til de enkelte funktioner i jeres virksomhed.

BEREGN PRISEN PÅ DIN KONVERTERING HER:Standardkonvertering - 24.995 DKK

Vores standardkonvertering sikrer, at du får dine nuværende regnskabsdata overført fra e-conomic til Microsoft Business Central.
Prisen er pr. regnskab i e-conomic.

Læs her om vigtige forhold ved standard konvertering.Antal regnskabsår

I standardkonverteringen er inkluderet posteringer for indeværende år plus 2 år tilbage. Dog maksimalt 200.000 posteringen, se nedenfor. Yderligere regnskabsår koster DKK 1.500 pr. år. Vælg hvor mange regnskabsår, du har data for, i menuen til højre.Antal posteringer

Vores tidsforbrug med en konvertering fra e-conomic til Business Central afhænger ikke kun af hvor mange regnskabsår men også i høj grad af, hvor mange posteringer du har. Der er inkluderet 200.000 posteringer i en standard konvertering. Hvis du har flere posteringer, differentierer vi vores pris efter antal. Vælg hvor mange posteringer du har i menuen til højre. Ved mere end 800.000 posteringer får du et individuelt tilbud.Tillægsydelser

Udover standardintegrationen har du også mulighed for at tilvælge nogle tillægsydelser.

Konvertering af eksisterende layout

Business Central kommer med flere standard layouts, som du kan vælge at bruge. Vi tilbyder, som alternativ, et færdiglavet layout der minder om det, du kender fra e-conomic. Du har mulighed for at købe færdiglavede "e-conomic" layouts til faktura, kreditnota, ordrebekræftelse, følgeseddel og tilbud, Vælg i menuen det antal layouts du ønsker.

Læs mere
Konvertering af indkøbsbilag

Ønsker I at få jeres indscannede indkøbsbilag med over i Business Central og tilknyttet til de enkelte finansposter? I prisen er der inkluderet bilag for de seneste 3 regnskabsår. Hvis du ønsker bilag fra tidligere regnskabsår inkluderet øges prisen med ekstra DKK 1.000 pr. år.

Læs mere

Konvertering af salgsfakturaer inkl. linjer

Ønsker I at få jeres salgsfakturaer inklusive salgsfakturalinjer med over i Business Central? I prisen er der inkluderet salgsfakturaer for de senste 3 regnskabsår. Prisen øges med DKK 1.000 pr. år. ved ekstra år.

Læs mere
Udførsel af kundespecifik opsætning

Selv om I har fået konverteret jeres data fra e-conomics til Business Central skal Business Central stadig opsættes kundespecifikt til jer, før det kan benyttes. Ønsker I, at vi gennemfører den kundespecifikke opsætning af Business Central?

Læs mere
Samlet pris for konvertering

Prisen dækker konvertering af jeres nuværende data fra e-conomic samt de tilvalgsydelser, du har valgt.

0.00 kr.

ekskl. moms
Business Central brugerlicenser

Her vælger du licensen.

Essential eller Premium Business Central brugere

Har I brug for en udvidet licens?

Antal brugere

Hvor mange navngivne brugere, skal I være på jeres nye Business Central løsning?

Læs mere
Licenser

Pris for licens pr. måned

Bemærk: Licenser faktureres ét år forud. Det betyder, at du har en årlig binding. Hvis du ønsker en månedlig binding, er dette muligt, men Microsoft tillægger i så fald prisen 25%. Stort set alle vores kunder vælger at binde sig årligt.

0.00 kr.

ekskl. moms pr. måned
Kontakt os

Udfyld dine kontaktoplysninger, så giver vi dig et kald. Så kan vi snakke nærmere om din konverteringVilkår for BusinessGo konverteringen

Du har ansvaret for at udlæse data fra e-conomic og uploade dem til vores portal. Udlæsningen gennemføres simpelt og sker gennem standard eksport-funktionalitet i e-conomic.

BusinessGo konverteringen fra e-conomic til Business Central flytter data 1:1. Du er selv ansvarlig for, at de data der flyttes i forbindelse med konverteringen med BusinessGo er valide.

BusinessGo/wisepeople.it kan ikke drages til ansvar for fejl i dine data, eller hvis datagrundlaget ikke gør det muligt at danne visse rapporter i Business Central.

Ovenstående priser dækker kun gennemførsel af den rene konvertering af dine data fra e-conomic til Business Central. Alt anden forbrugt tid (Planlægning, support, undervisning, behovsanalyser, projektledelse, møder, brugeropsætning, hjælp til opsætning af ny funktionalitet, tilpasninger etc.) afregnes efter timeforbrug til gældende timetakst. 

Tilbuddet for konvertering gælder kun, hvis du erhverver din Business Central licens hos BusinessGo/wisepeople.it