daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

KONVERTER FRA
E-CONOMIC TIL
BUSINESS CENTRAL med fuldt integreret lagermodul

Fra kun 24.995 DKK. Beregn selv din pris på, hvad det koster at skifte fra e-conomic til Dynamics 365 Business Central.
Microssoft Business Central

Skift fra e-conomic til Business Central

Når din virksomhed vokser, bliver kravene til et økonomisystem også naturligt større. Dét, som passede til din virksomhed for bare et par år siden dækker ikke dine behov mere.

Med Microsoft Business Central får du et økonomisystem, hvor både du og din virksomhed kan vokse. En fremtidssikret platform som kan integreres med et hav af forskellige systemer.

Vi oplever stigende henvendelser fra kunder der vil konvertere til Business Central

e-conomic har udfaset deres lagermodul

Ultimo 2023 udfasede e-conomic deres lagermodul og præsenterede i stedet et alternativt modul kaldet Rackbeat. Efter hvad vi hører, fungerer dette ikke optimalt. Vi oplever derfor et stadigt stigende antal henvendelse fra kunder, der ikke er tilfredse med e-conomic og derfor har besluttet at konvertere til Business Central, som allerede har et stærkt og integreret lagermodul indbygget i applikationen. Kontakt os for at høre nærmere.

Et skifte fra ét system til et andet kan ofte være forbundet med en stor arbejdsbyrde og høje omkostninger.

MEN SÅDAN ER DET IKKE LÆNGERE!

Fast pris på din konvertering           – fra 24.995 DKK

BusinessGo er en service fra wisepeople.it. Her kan du nemt beregne en fast pris på din konvertering fra e-conomic til Microsoft Business Central. Du kan vælge at gå med vores standard konvertering eller nogle af de tilvalg, vi også tilbyder, i forbindelse med konverteringen.

Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger.

e-conomics ERP system
Business Central
Med vores konverteringsmotor får du både stamdata og historik med i Business Central

Klare fordele ved at bruge vores konverteringsmotor

Som en del af konvertering foretager vi altid en prøvekonvertering. Det sikrer dig, at du kan tjekke, at alt kører som det skal, inden du går i drift på Business Central.

Samtidig med, at du tester prøvekonverteringen, har du en oplagt mulighed for at lære Business Central at kende med dine egne data. Du kan også undersøge Business Central, for funktionalitet der kan være interessant for dig, da du både har historik og for eksempel nemt kan udskrive faktura fra din nye Business Central.

Vi udfører den endelige konvertering over en weekend, så du hurtigt er oppe at køre på dit nye system.

Efter konverteringen behøver du ikke længere at have adgang til din gamle e-conomic. Du har adgang til dine historiske poster, du kan genudskrive gamle fakturaer eller søge i tidligere indkomne bilag i din nye Business Central. Det kan ikke være lettere, og du sparer penge og besvær.

Læs vores kundehistorier her

Udplug af vores e-conomic til Business Central kunder
Dnaks eksport emballage

Skræddersy din konvertering

Business central Konvertering
KONVERTERING

I vores standardkonvertering løfter vi sikkert dine data fra e-conomic over i Dynamics 365 Business Central. Som en del af konverteringen udfylder vi også de grundlæggende konfigurationsdata ud fra en best practice tilgang.

Business central Funktionalitet
TILVALG

Vi har en række tilvalg, som du kan tage med i din konvertering. Det kan f.eks. være overførsel af dine indscannede bilag, kundeudskrifter à la e-conomic layout eller support i forbindelse med opstart. Det er helt op til dig og virksomhedens behov.

Business central licenspriser
LICENSER

Vælg den Business Central licens, som passer til lige netop jeres virksomhed. Microsoft har forskellige licenstyper (brugerabonnementer) som afregnes pr. bruger pr. måned og som kan tilpasses til de enkelte funktioner i jeres virksomhed.

BEREGN PRISEN PÅ DIN KONVERTERING HER:Standardkonvertering - 24.995 DKK

Vores standardkonvertering sikrer, at du får dine nuværende regnskabsdata overført fra e-conomic til Microsoft Business Central.
Prisen er pr. regnskab i e-conomic.Klik her for at læse om de vigtige forhold ved en standardkonvertering.

Antal regnskabsår i e-conomic

I standardkonverteringen er inkluderet posteringer for indeværende år plus 2 år tilbage. Dog maksimalt 200.000 posteringen, se nedenfor. Yderligere regnskabsår koster DKK 1.500 pr. år. Vælg hvor mange regnskabsår, du har data for, i menuen til højre.

Læs mere


Antal posteringer

Vores tidsforbrug med en konvertering fra e-conomic til Business Central afhænger ikke kun af, hvor mange regnskabsår du har, men også i høj grad af, hvor mange posteringer du har. Der er inkluderet 200.000 posteringer i en standard konvertering. Hvis du har flere posteringer, differentierer vi vores pris efter antal. Vælg hvor mange posteringer du har i e-conomic i menuen til højre. Ved mere end 800.000 posteringer får du et individuelt tilbud.

Læs mere


Tillægsydelser

Udover standardintegrationen har du også mulighed for at tilvælge nogle tillægsydelser.

Konvertering af eksisterende layout

Business Central kommer med flere standard layouts, som du kan vælge at bruge. Vi tilbyder, som alternativ, et færdiglavet layout der minder om det, du kender fra e-conomic. Du har mulighed for at købe færdiglavede "e-conomic" layouts til faktura, kreditnota, ordrebekræftelse, følgeseddel og tilbud, Vælg i menuen det antal layouts du ønsker.

Læs mere
Konvertering af indkøbsbilag

Ønsker I at få jeres indscannede indkøbsbilag med over i Business Central og tilknyttet til de enkelte finansposter? Prisen for de seneste 3 års bilag er DKK 4.000. Hvis du ønsker bilag fra tidligere regnskabsår inkluderet øges prisen med ekstra DKK 1.500 pr. år. I prisen er inkluderet op til 3.000 bilag pr. år. Ved mere end 3.000 bilag pr. år får du et individuelt tilbud.

Læs mere

Konvertering af salgsfakturaer inkl. linjer

Ønsker I at få jeres salgsfakturaer inklusive salgsfakturalinjer med over i Business Central? Prisen for de seneste 3 år er DKK 3.000. Derefter er prisen DKK 1.000 pr. år. ved ekstra år du har salgsfakturaer fra i e-conomic. Vær opmærksom på, at hvis I ønsker at konvertere jeres salgsfakturaer, skal I vælge alle de antal år I har salgsfakturaer for.

Læs mere
Udførsel af kundespecifik opsætning

Selv om I har fået konverteret jeres data fra e-conomics til Business Central skal Business Central stadig opsættes kundespecifikt til jer, før det kan benyttes. Ønsker I, at vi gennemfører den kundespecifikke opsætning af Business Central?

Læs mere
Samlet pris for konvertering

Prisen dækker konvertering af jeres nuværende data fra e-conomic samt de tilvalgsydelser, du har valgt.

0.00 kr.

ekskl. moms
Business Central brugerlicenser

Her vælger du licensen.

Essential eller Premium Business Central brugere

Har I brug for en udvidet licens?

Antal brugere

Hvor mange navngivne brugere, skal I være på jeres nye Business Central løsning?

Læs mere
Licenser

Pris for licens pr. måned

Bemærk: Licenser faktureres ét år forud. Det betyder, at du har en årlig binding. Hvis du ønsker en månedlig binding, er dette muligt, men Microsoft tillægger i så fald prisen 25%. Stort set alle vores kunder vælger at binde sig årligt.

0.00 kr.

ekskl. moms pr. måned

Kontakt os for at høre mere

Udfyld dine kontaktoplysninger, så kontakter vi dig til en 100% uforpligtende snak om dine konverteringsmuligheder.

Vilkår for BusinessGo konverteringen

Du har ansvaret for at udlæse data fra e-conomic og uploade dem til vores portal. Udlæsningen gennemføres simpelt og sker gennem standard eksport-funktionalitet i e-conomic.

BusinessGo konverteringen fra e-conomic til Business Central flytter data 1:1. Du er selv ansvarlig for, at de data der flyttes i forbindelse med konverteringen med BusinessGo er valide.

BusinessGo/wisepeople.it kan ikke drages til ansvar for fejl i dine data, eller hvis datagrundlaget ikke gør det muligt at danne visse rapporter i Business Central.

Ovenstående priser dækker kun gennemførsel af den rene konvertering af dine data fra e-conomic til Business Central. Alt anden forbrugt tid (Planlægning, support, undervisning, behovsanalyser, projektledelse, møder, brugeropsætning, hjælp til opsætning af ny funktionalitet, tilpasninger etc.) afregnes efter timeforbrug til gældende timetakst. 

Tilbuddet for konvertering gælder kun, hvis du erhverver din Business Central licens hos BusinessGo/wisepeople.it