daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

Sikkerhed i Business Central i skyen

Med Business Central som cloud-løsning er dine data beskyttet

Sikkerhedsfunktioner i Business Central

Microsoft tilbyder høj sikkerhed og databeskyttelse, så du kan være sikker på at dine data er beskyttet mod uautoriseret adgang eller tab i Business Central.

Rollebaseret adgangskontrol

Business Central giver dig mulighed for at definere hver brugers rolle og tildele adgangsrettigheder baseret på den individuelle brugers ansvarsområder. Du kan dermed begrænse adgangen til forskellige moduler, funktioner og data i systemet, hvilket reducerer risikoen for interne trusler og utilsigtet datatab.

Høje sikkerhedsstandarder

Microsoft er en anerkendt global leder inden for teknologi, og Business Central er en del af deres Dynamics 365-familie, der følger de højeste sikkerhedsstandarder. Ved at vælge Business Central får du fordelene af Microsofts omfattende sikkerhedsinfrastruktur og deres løbende initiativer i at beskytte kundernes data. Med andre ord kan du overlade sikkerheden til dem. 

Regelmæssige sikkerhedsopdateringer

Microsoft frigiver regelmæssigt sikkerhedsopdateringer og patches til Business Central for at lukke sikkerhedshuller og beskytte mod kendte sårbarheder. Ved at holde dit system opdateret kan du nyde godt af de seneste sikkerhedsforbedringer og minimere risikoen for angreb.

Overvågning og rapportering

Business Central har indbyggede overvågnings- og rapporteringsfunktioner, der giver dig mulighed for at spore brugeraktiviteter, identificere potentielle sikkerhedstrusler og generere sikkerhedsrelaterede rapporter. Dette giver dig bedre kontrol og mulighed for proaktivt at tackle eventuelle sikkerhedsproblemer.

Kontakt os for at høre mere om sikkerheden til Business Central

 

App business central