daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

KONVERTERING FRA NAV TIL BUSINESS CENTRAL

Skift fra NAV til Microsoft Business Central. Vi konverterer data og eventuelle tilpasninger til fast pris. Beregn selv din pris for licenser.
Microssoft Business Central

Konverter fra NAV til Business Central

Du har været glad for NAV i mange år. Men nu er NAV gået på pension og det er på tide at du flytter til afløseren Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Med Business Central får du et økonomisystem, som er bygget til at vokse med dig og din virksomhed. Du får en fremtidssikret platform, som er nemmere at arbejde med, hvis du f.eks. skal have det integreret til andre systemer.

Skræddersy din konvertering

Business central Konvertering
KONVERTERING

I vores standardkonvertering løfter vi sikkert dine data fra NAV over i Dynamics 365 Business Central. Som en del af konverteringen udfylder vi også de grundlæggende konfigurationsdata ud fra en best practice tilgang.

Business central Funktionalitet
TILVALG

Vi vender snart tilbage med mulige tilvalg

Business central licenspriser
LICENSER

Vælg den Business Central licens, som passer til lige netop jeres virksomhed. Microsoft har forskellige licenstyper (brugerabonnementer) som afregnes pr. bruger pr. måned og som kan tilpasses til de enkelte funktioner i jeres virksomhed.

Udplug af vores NAV til Business Central kunder

BEREGN PRISEN PÅ DINE LICENSER HER:

Vi er klar med vores konvertering fra NAV til Business Central

Vi har mulighed for at give dig en fast pris på konverteringen fra NAV til Business Central. Det gælder både flytning af dine eventuelle tilpasninger og selvfølgelig også dine data. Vi skal bruge en fil med dine tilpasninger samt en backup af dine NAV-data.

Send os din kontaktinformation, og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

 

App business central