daen
+45 70 25 11 27
daen
+45 70 25 11 27

BusinessGo OIOUBL Plus

Send dine OIOUBL elektroniske fakturaer og kreditnotaer direkte fra Business Central
Business Central

OIOUBL Plus til Business Central

Er du træt af at sende fakturaer og kreditnotaer ved at flytte filer fra mappen Overførsler til Sproom Connector’s mappe – eller endda ved at uploade helt manuelt? Så brug OIOUBL Plus fra BusinessGo – appen der tilføjer smart og tidsparende funktionalitet til behandlingen af OIOUBL faktura og kreditnota i Business Central.

BusinessGo’s nyeste app gør det let for dig at sende fakturaer og kreditnotaer direkte fra Business Central. Du slipper helt for at gemme filer og bruge den lokalt installerede Sproom Connector. OIOUBL fakturaer og kreditnotaer sendes direkte til Sproom uden at du skal foretage dig yderligere.

Det bliver ikke kun væsentligt lettere at sende OIOUBL fra Business Central. Mange savner at kunne sende FIK koder og noter via OIOUBL, med OIOUBL Plus kan du nu også let dette. 

Opsætning og aktivering sker i et let tilgængeligt opsætningsbillede. Og installationen  skal du ikke tænke på, den klarer vi når du bestiller. 1, 2, 3 så er du i gang. 
 

Fordele ved OIOUBL Plus

  • OIOUBL sendes direkte til Sproom. Du slipper helt for at gemme filer og sende dem via en lokalt installeret Sproom Connecter.
  • FIK koder udlæses hvis du benytter dem på dine PDF-fakturaer.
  • Hvis du benytter arbejdsbeskrivelse på faktura udlæses disse som note.
  • Gratis installering og nem opsætning.
  • Kun DKK 129 pr. regnskab pr. måned.
App business central

Vil du bruge OIOUBL Plus?

Så kontakt os! Vi hjælper dig med installering og opsætning helt gratis

App business central