da
+45 70 25 11 27

KONVERTER FRA
E-CONOMIC TIL
BUSINESS CENTRAL

Fra kun 5.995 DKK. Beregn selv din pris på, hvad det koster at skifte fra e-conomic til Dynamics 365 Business Central.

Skift fra E-conomic til Business Central

Når din virksomhed vokser, bliver kravene til et økonomisystem også naturligt større. Dét, som passede til din virksomhed for bare et par år siden dækker ikke dine behov mere.

Med Microsoft Business Central får du et økonomisystem, hvor både du og din virksomhed kan vokse. En fremtidssikret platform som kan integreres med et hav af forskellige systemer.

Et skifte fra ét system til et andet kan ofte være forbundet med en stor arbejdsbyrde og høje omkostninger.

MEN SÅDAN ER DET IKKE LÆNGERE!

Fast pris på din konvertering –                  fra 5.995 DKK

BusinessGo er en service fra wisepeople.it. Her kan du nemt beregne en fast pris på din konvertering fra e-conomic til Microsoft Business Central. Du kan vælge at gå med vores standard konvertering eller nogle af de tilvalg, vi også tilbyder, i forbindelse med konverteringen.

Det er helt op til dig, hvilken løsning du vælger.

Du kan selv vælge, om du vil betale konverteringen på én gang eller rentefrit over 12 eller 24 måneder.

Du kender dermed din udgift allerede om to minutter og får samtidig sikkerhed for, at betalingen sker på den mest fordelagtige måde for dig.

Skræddersy din konvertering

KONVERTERING

I vores standardkonvertering løfter vi sikkert dine data fra e-conomics over i Dynamics 365 Business Central. Som en del af konverteringen udfylder vi også de grundlæggende konfigurationsdata ud fra en best practice tilgang.

TILVALG

Vi har en række tilvalg, som du kan tage med i din konvertering. Det kan f.eks. være overførsel af dine indscannede bilag, kundeudskrifter à la e-conomic layout eller support i forbindelse med opstart. Det er helt op til dig og virksomhedens behov.

FLEKSIBEL BETALING

Vi har lavet en fleksibel betalingsmodel, så du enten kan betale for hele konverteringen på én gang eller i mindre beløb over 12 eller 24 måneder. På denne måde bliver din konvertering økonomisk meget overskuelig.

LICENSER

Vælg den Business Central licens, som passer til lige netop jeres virksomhed. Microsoft har forskellige licenstyper (brugerabonnementer) som afregnes pr. bruger pr. måned og som kan tilpasses til de enkelte funktioner i jeres virksomhed.

Vilkår for BusinessGo konverteringen

BusinessGo konverteringen fra e-conomics til Business Central flytter data 1:1. Du er selv ansvarlig for, at de data der flyttes i forbindelse med konverteringen med BusinessGo er valide.

BusinessGo/wisepeople.it kan ikke drages til ansvar for fejl i data, eller hvis datagrundlaget ikke gør det muligt at danne visse rapporter i Business Central.

Tilbuddet for konvertering gælder kun, hvis du erhverver din Business Central licens hos BusinessGo/wisepeople.it 

BEREGN PRISEN PÅ DIN KONVERTERING HER:Standardkonvertering - 5.995 DKK

Vores standardkonvertering sikrer, at du får alle dine nuværende regnskabsdata overført fra e-conomic til Microsoft Business Central.
Prisen er pr. regnskab i e-conomic.

Læs hvad vi tager med i standardkonverteringen her


Tillægsydelser

Udover standardintegrationen har du også mulighed for at tilvælge nogle tillægsydelser.

Konvertering af eksisterende fakturalayout

Business Central kommer med nogle standard fakturalayout, som du kan vælge at bruge. Vi tilbyder at lave et layout til dig, der minder om det, du kender fra e-conomic - eller skræddersy dit fakturalayout, så det matcher dit nuværende.

Se eksempler på fakturalayout her
Konvertering af indkøbsbilag

Ønsker I at få jeres indscannede indkøbsbilag med over i Business Central og tilknyttet til de enkelte finansposter? I prisen er der inkluderet bilag for 3 regnskabsår tilbage. Hvis du ønsker bilag fra tidligere regnskabsår inkluderet øges prisen med ekstra DKK 500 pr. år.

Læs mere om indkøbsbilag her

Konvertering af salgsfakturaer inkl. linjer

Ønsker I at få jeres salgsfakturaer inklusive salgsfakturalinjer med over i Business Central?

Læs mere om salgsfakturaer med linjer her
Udførsel af kundespecifik opsætning

Selv om I har fået konverteret jeres data fra e-conomics til Business Central skal Business Central stadig opsættes kundespecifikt til jer, før det kan benyttes. Ønsker I, at vi gennemfører den kundespecifikke opsætning af Business Central?

Læs mere om kundespecifik opsætning her
Hjælp ved opstart

Ønsker I hjælp til at komme godt i gang med Business Central?

Læs mere om opstartshjælp her
Samlet pris for konvertering

Prisen dækker konvertering af jeres nuværende data fra e-conomic samt de tilvalgsydelser, du har valgt.

0.00 kr.

ekskl. momsØnsker du at betale for konverteringen i rater?

Vi har en fleksibel afregningsmodel, hvor du kan vælge at betale din konvertering i rater à 12 eller 24 måneder. Eller du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang, hvis du ønsker dette.0.00 kr. pr. rate.

ekskl. moms
Business Central brugerlicenser

Her vælger du licensen.

Essential eller Premium Business Central brugere

Har I brug for en udvidet licens?

Antal brugere

Hvor mange navngivne brugere, skal I være på jeres nye Business Central løsning?

Læs mere om licenspriser her.
Licenser

Dette er prisen for licenser til Microsoft, som faktureres kvartalsvis forud.

0.00 kr.

ekskl. moms pr. måned
Få din beregning tilsendt

Udfyld dine kontaktoplysninger, så sender vi dig din beregning på email og giver dig et kald. Så kan vi snakke nærmere om din konverteringStandardkonverteringen indeholder

Når vi konverterer tager vi følgende med fra Economcs:

Herudover udfylder vi de grundlæggende konfigurationsdata ud fra en best practice

Få dit nuværende fakturalayout med over i Business Central

Standard fakturalayoutet i Microsoft Business Central afviger måske en smule i forhold til den faktura du måske kører med i dag.

Hvis du ikke ønsker at dine kunder skal opleve at du skifter økonomisystem (eller ikke vil bruge én af de fire standardskabeloner), kan vi tilpasse fakturalayoutet i Business Central, så det minder om den faktura, du kender fra e-conomic.

Vi kan også tilpasse fakturalayoutet præcis som du ønsker det - kontakt os her, så vender vi hurtigt tilbage til dig med en pris.

Standard fakturalayout i Business Central

 

Basis layout

Basis layout
(klik for større eksempel)

 

Moderne layout

Moderne layout
(klik for større eksempel)

 

Tidløst layout

Tidsløst layout
(klik for større eksempel)

 

Rødt layout

Rødt layout
(klik for større eksempel)

 

Få alle dine indscannede fakturaer med i Microsoft Business Central

Hvis du i dag har e-conomics indscanningsmodul, er du måske vant til at klikke på den enkelte finanspost, for at se en kopi af bilaget.

I forbindelse med konverteringen til Microsoft Business Central kan du vælge om vi skal sørge for at alle dine indscannede bilag bliver importeret og tilknyttet til de enkelte finansposteringer. Præcis som du kender det fra din nuværende løsning.

Få alle dine salgsfakturaer inklusive linjer med i Microsoft Business Central

I forbindelse med konverteringen til Microsoft Business Central kan du vælge om vi skal sørge for at alle dine eksisterende salgsfakturaer inklusive linjer skal konverteres fra Economics til Business Central. Du vil altså kunne udskrive dine gamle fakturaer fra Economics i din nye Business Central.

Kundespecifik opsætning af Business Central

Når du tager et nyt økonomisystem i brug skal det sættes op til dine konkrete behov.Nogle vælger selv at gøre det eller måske lade deres revisor gøre det. Men vi kan også tilbyde at gøre det ud fra vores Best Practice erfaringer.

Nogle af de punkter vi sætter op:

Vi foretager al opsætningen online. Når vi er færdige med opsætningen kan I gå igang med at bruge og fakturere i Business Central.

Kom godt i gang med jeres nye økonomisystem.

Når du skifter fra ét økonomisystem til et andet, vil du opleve at tingene foregår på en anden måde. Menupunkterne ligger ikke der hvor de plejer at ligge og tingene kan hedde noget andet end de gjorde før.

Du kan vælge at tilkøbe opstartshjælp, hvor vi bl.a. kan hjælpe jer med at:

Opstartshjælpen foregår online, hvor vi typisk ringer op til jer om morgenen og er "på" sammen med jer hele formiddagen (eller eftermiddagen, hvis det ønskes). Vi tager udgangspunkt i jeres behov og holder jer i hånden igennem hele processen.

Du kan selv vælge om du vil have en hel dag eller en halv dags opstartshjælp.

 

Microsoft Business Central licenspris

Dynamics 365 Business Central brugerprisen afhænger af dit behov. Der er 2 typer af brugere og du skal bestemme dig for hvilken type af bruger hele virksomheden skal bruge. Du kan altså ikke blande brugertyper. Alle priser er pr. navngiven bruger pr. måned eksklusive moms. For alle gælder at der er ubegrænset regnskaber og gratis adgang for revisor.

Dynamics 365 Business Central priser:

Essential: DKK 440 – Al grundlæggende NAV funktionalitet

Premium: DKK 630 - Som Essential + Service og Produktion